LEED

Solatube Dagslys systemer tilbyder en innovativ måde at indarbejde grøn byggeri ved at bidrage væsentligt til et projekts evne til at opnå LEED-certificering.
For at få flere oplysninger om, hvordan Solatube tilbyder LEED og Energy Star point ”klik her” for at få adgang Solatube International hjemmeside.
Solatube® dagslys Systemer er anerkendt for sin evne til at hjælpe professionelle designere til at nå deres LEED® og Energy Star® pointgivende mål rundt om i verden. Ved at få naturligt lys i hvert eneste nye projekt, har det været med som en afgørende faktor for succes i mange af verdens største designpriser.
LEED er et miljøklassificeringssystem som giver en samlet vurdering af bygninger, miljømæssige karakteristika, som dækker både energi aspekter, samt andre miljøpåvirkninger. Visionen bag LEED er, at ”grønne bygninger” vil positivt påvirke sundheden og livet for alle der bor der. LEED (Leadership i Energi og Miljø Design) er et amerikansk system, der er omfattet af non-profit organisation, US Green Building Council (USGBC). Arbejdet startede i 1998, og medlemskabet er nu på 20.000 virksomheder og organisationer over hele verden.

Når designet team første sætte sig ned og gå gennem de LEED tjekliste punkter, som regel før udformningen af ​​projektet er påbegyndt, eller hvis det er begyndt, så projektet er stadig i en meget indledende fase af design processen.
På dette tidspunkt i projektet, er det vanskeligt for projektgruppen at vurdere opnåelige LEED kreditter er baseret på omkostninger, vægt af materiale, eller energi uden at udvikle et konceptuelt projekt baseline. Det faktiske antal punkter, som er realistisk opnåelige forbliver et mysterium indtil det sidste øjeblik af konstruktionen dokumentproduktion. Denne guide kan også støtte projektet team til at sætte dagsljusmål og energi til hele projektet.

product-code-approval-energy-standards-leed

LEED Application Guide – Solatube (Guide til byggeprojekt, der hjælper til at beregne den potentielle LEED point).