Solatube M74

SkyVault_Landing_Hero

Solatube-banner-m74-Dansk

Solatube M74 DS

Solatube M74 DS er specielt designet til høje loftshøjder mellem 6-25 meter. Du kan opbygge systemet på forskellige måder for at kunne tage mere eller mindre lys ind, og du kan også bruge Amplifiern til at få et mere retningsbestemt lys ved høje loftshøjder. Ved at gøre brug af dagslys, så reducere behovet for at anvende elektrisk lys i løbet af dagen. Dette minimerer bygningens klimapåvirkning og det reducere CO2-udledningen.

Solatube har ofte en lavere installationsomkostning sammenlignet med andre tag Lys produkter. Slutresultatet er en højtydende miljøvenlig belysning til en god pris.

Collector

Man kan anvende standard udførslen til at få dagslys ind, eller du kan anvende Collectoren, for at få den maksimale dagslys mængde ind.

Collectoren gør det muligt at fange langt mere dagslys end i traditionelle ovenlys og uden opvarmning inde i bygningen. Med sin egen Raybender HD, Light Tracker og Cool Tube Technologies, maksimerer man leveringen af det naturligt dagslys.

Raybender HD er ”folder” som sidder i Collectoren og som hjælper til at afbøje/tvinge mere lys ned i røret. Disse ”folder” er perfekt til vores breddegrader, da vores solvinkel er lav og ikke overstiger 55 grader.

Light Tracker er et højt reflekterende ”spejl”, der sidder på den nordlige side af Collectoren. Det er designet til at reflektere så meget lys som muligt ned i røret ved lavvinklet sollys.

Cool Tube Technologies minimerer varmebærende infrarøde stråler i at trænge ind i systemet.

Forlængerrør M74 DS

Spectralight® Infinity forlængerrør med 99,7% reflektants betyder, at du kun mister 5% i lysstyrke for hver tredje meter. Med Collector på taget, så kan du have en længde på op til 30 meter og stadig få masser af naturligt dagslys ind.

Solatube 750DS (530 mm) kan leveres med 0-90 graders bøjninger
Solatube M74 DS kan kun leveres med lige rør.

Amplifier

Amplifiern är speciellt bra vid takhöjder över ca 8 meter. Med 36 högreflekterande fasetter, Spectralight® Infinity, så riktas dagsljuset mer neråt i slutet av tubröret, för att få dagsljuset riktat mer ner mot golvet där människor vistas. Man får ner minst 30 % mer ljus vid golvytan vid takhöjder av ca 8 meter eller mer.

Prisme

Prismen spreder lyset i ca.170 grader.

For M74 DS, der er to forskellige størrelser af prismer.

Hvis du bruger Amplifiern i bunden, så skal man bruge en større prisme i bunden og hvis man kun anvender Spectralight® Infinity røret så skal man havende en mindre prisme i bunden.

Dagslysberegninger

Vi foretager gratis belysning beregninger på, hvor meget naturligt dagslys der kommer ind i et bestemt område. Hvad vi har brug for at vide, er den længde, bredde og højde af rummet, og om det er mørke eller lyse lofter, vægge og gulve. Hvis du indsender en tegning eller billeder, så er det til stor hjælp.

 


.

.

.
 

kontakt os klik her

For at kommet il referencer klik her

 

Solatube-m74DS-Dansk