Om os

Daylight Nordic AB har agenturet for Solatube® dagslys systemer i Danmark. Solatube® dagslys systemer blev opfundet og introduceret på markedet for over tyve år siden. Solatube® dagslys system holder forskellige patenter. Denne rørformede dagslys enhed (TDD) / lystunnellen er den første på markedet til at bringe naturligt lys ind i mørke rum, hvor naturligt lys normalt ikke nå. Dette energi-effektive produkt har den bedste kvalitet og den mest avancerede teknologi på markedet i dag.

Salg og distribution af vores lys tunneler er hovedsageligt af Daylight Nordic AB i Göteborg og Jönköping, hvorfra vi servicerer det lokale marked og vores voksende netværk af distributører i Skandinavien. Vi tilbyder vores kunder den bedst mulige kundeservice ved at skræddersy energieffektive dagslys systemer Solatube® til den enkelte kundes behov.

Vi arbejder tæt sammen med arkitekter, entreprenører og bygherrer, hjælpe dem med at bygge i dagslys i deres projekter. Dette indebærer ikke kun et bedre arbejdsmiljø for personalet, men også gør det muligt for virksomheder at bidrage til et bedre og renere miljø.