Integritetspolicy

Informationer om GDPR

GDPR starter den 25. maj 2018 og erstatter den gældende personoplysnings lovgivning. Den nye lov har til formål at beskytte den enkelte og regulere, hvordan virksomheder kan håndtere personoplysninger. For os på Daylight Nordic AB er det vigtigt, at vores kunder føler sig trygge og sikre med, hvordan vi håndterer personlige data.

Beskyttelse af personlige oplysninger

Daylight Nordic AB er dataansvarlig for behandling af personlige oplysninger på vores virksomhed og her på hjemmesiden. For information om hvordan du kontakter os, se menulinjen ”Om os” på vores hjemmeside. Vi offentliggør aldrig dine personlige oplysninger til tredjepart.

Bestilling af produkter, nyhedsbreve og tilmelding til event

Personlige oplysninger (navn, adresse, telefonnummer og e-mail), der leveres i forbindelse med produktbestillinger, gemmes, så længe du er kunde hos os.

Personlige oplysninger (navn, adresse og e-mail), der leveres i forbindelse med abonnement på vores nyhedsbrev, gemmes kun, så længe du er abonnent. Når du afviser, fjerner vi dine personlige oplysninger.
Personlige oplysninger (navn, adresse, telefonnummer og e-mail), der leveres i forbindelse med tilmeldinger til event, gemmes kun så længe som nødvendigt for administration.

Ret til at anmode om oplysninger

Hvis du vil vide, hvordan Daylight Nordic AB behandler dine personlige oplysninger om dig, skal du sende en underskrevet anmodning til os. Du har ret til at anmode om oplysninger om personlige data vedrører dig hos Daylight Nordic AB og at få oplysninger rettet. Vær opmærksom på, at Daylight Nordic AB kun har adgang til personlige oplysninger, der er nødvendige for virksomhedens forretningsregnskab. Du har ret til at anmode om sletning eller begrænsning af dine personlige oplysninger og ret til at gøre indsigelse mod Daylight Nordic ABs behandling af dine personlige oplysninger. Du har også ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personlige oplysninger til enhver tid for generel og personlig direkte markedsføring.